Dealer worden

Ik ben een bedrijf en ik wil graag Ashleigh & Burwood producten gaan verkopen.

U kunt via het contactformulier contact met Ashleigh & Burwood opnemen. Het is belangrijk dat u alle velden invult. Er wordt dan vervolgens contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Verkooppunten

Waar kan ik Ashleigh & Burwood producten kopen?

Via de Store Locator kunt u de dichtstbijzijnde dealer vinden van Ashleigh & Burwood producten.

Het item dat ik op de website zie is niet te koop in de dichtstbijzijnde winkel.

Elke winkel verkoopt zijn eigen selectie Ashleigh & Burwood producten. U kunt in de winkel altijd navragen of het product besteld kan worden bij de Ashleigh & Burwood leverancier.

Kan ik op deze website Ashleigh & Burwood producten bestellen?

Het is niet mogelijk om via deze website Ashleigh & Burwood producten te kopen.

Contact opnemen

Hoe neem ik contact op met Ashleigh & Burwood?

U kunt contact met Ashleigh & Burwood opnemen via het contactformulier.

Ik heb een klacht over een Ashleigh & Burwood product?

U kunt met uw klacht terecht in de winkel waar u het product heeft gekocht. Klachten die ingestuurd worden via het contactformulier worden dan ook niet in behandeling genomen.

Gebruik geurlamp

Waarom daalt het niveau van de geur ondanks dat ik mijn lamp niet heb gebruikt?

Dit komt waarschijnlijk omdat de lont niet correct in de lamp is geplaatst. Als de halsband van de lont / steen niet goed in uw lamp is geplaatst, zal de geur langzaam verdampen. Dit kan ook gebeuren als de afsluitdop niet volledig naar beneden wordt gedrukt om de steen te bedekken. Verwijder de lont / steenconstructie en controleer of er geur in uw lamp zit, vul zo nodig bij. Vervang de lont / steenconstructie, zorg ervoor dat de kraag volledig in de nek is gestoken. Doe de afsluitdop er op en laat de lont 20-30 minuten intrekken voordat u het gebruikt.

Ik zie soms vage witte ‘rook’ uit mijn lamp komen als ik hem gebruik. Wat is dit?

Er zit een beetje water in de lampgeur. Af en toe, vooral als er tocht is, kunnen deze waterdamp en / of elementen van de geurstof zelf worden gezien vanuit de steen.

Mijn steen blijft lichtgrijs en licht niet op/ de steen is donkergrijs/zwart van kleur en gaat branden maar produceert een kleine vlam en werkt niet bij het uitblazen, wat nu?

De geur wordt niet in de steen afgeleverd. Controleer of uw lamp geur bevat, dit is vooral belangrijk bij ondoorzichtige lampen. Controleer ook of de pit volledig in de lamp is gestoken, zodat de onderkant van de pit in de geur zit. Nadat u dit heeft gecontroleerd, vult u de lamp eventueel bij en laat de lont opnieuw intrekken. Wanneer de 20-30 minuten voorbij zijn ontsteekt u de lont opnieuw. Als dit niet werkt is de steen waarschijnlijk verstopt geraakt door geur. Volg dan de instructies om de lont te reinigen.

Wat gebeurt er als mijn lamp een grote vlam produceert maar niet blijft werken wanneer deze vlam is gedoofd?

Het is zeer waarschijnlijk dat de vlam was gedoofd voordat de steen zijn werktemperatuur had bereikt. Plaats de afsluitdop op de lamp en laat deze gedurende 20-30 minuten inwerken. Steek de steen opnieuw aan en laat de vlam gedurende 2 – 3 minuten branden alvorens te doven. Houd er rekening mee dat na het ontsteken van de steen, het katalytische effect is geoptimaliseerd tussen 2 en 3 minuten. Als dit niet werkt, is uw steen waarschijnlijk verstopt geraakt. Volg de instructies hoe maak ik de steen schoon.

Geuren

Zijn Ashleigh & Burwood Lampgeuren te mengen?

Ja, u kunt alle Ashleigh & Burwood-lampgeuren mengen om uw geur op maat te creëren.

Waar is Ashleigh & Burwood Lampgeur van gemaakt?

De basis van de lampgeur en de belangrijke brandstof die het katalytische proces in stand houdt, is een alcohol die isopropylalcohol wordt genoemd. Een veel voorkomende alcohol, het is dezelfde vorm van alcohol die vaak wordt gebruikt in bijvoorbeeld anti-bacteriële handwassers in ziekenhuizen. De andere ingrediënten zijn gedestilleerd water en de geurstof zelf.

Zijn Ashleigh & Burwood Lampgeuren natuurlijk?

Het hoofdassortiment van lampgeurstoffen gebruikt een mengsel van natuurlijke, natuuridentieke en plantenextracten als componenten. De Ashleigh & Burwood typische geurcompositie is vergelijkbaar in stijl met de meeste high-end designerparfums bijvoorbeeld, of veel van de bekende high-end designer-kaarsenmerken. Geen van deze geuren is op dieren getest.

Ik vind de geur te sterk, wat kan ik doen?

Zorg er in de eerste plaats voor dat u de lamp gedurende langere tijd niet gebruikt, vooral in kleinere kamers en wanneer de deur (en) en raam (ken) gesloten zijn. Geurlampen zijn ongelooflijk effectief bij het parfumeren van de lucht (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een kamerspray waarbij de geurdruppeltjes na enkele minuten op de grond vallen) en u zult merken dat de geur enkele uren in de kamer blijft hangen nadat de lamp is gestopt . Als u denkt dat het de geur zelf is die te sterk is voor uw smaak, dan is het mogelijk om een van onze lampgeuren te verdunnen met de neutrale variant. U kunt elke gewenste verhouding mixen tot u het niveau vindt dat het beste bij u past.